Столичният кмет Йорданка Фандъкова
Столичният кмет Йорданка Фандъкова / БГНЕС, архив
Фандъкова съжалява, че асфалтът не е успял да измести паважа по „Дондуков“
95686
Фандъкова съжалява, че асфалтът не е успял да измести паважа по „Дондуков“
  • Фандъкова съжалява, че асфалтът не е успял да измести паважа по „Дондуков“
Кметът на София Йорданка Фандъкова съжалява, че по време на ремонта на булевард „Дондуков” асфалтът не е успял да замести паветата. Това коментира самата тя в обзорното предаване „Годината”.

Всички новини от „Годината“ можете да откриете тук

Фандъкова за ремонта на "Дондуков": Както свършат работата, така ще им платим

По-удобно е да се полага асфалтова настилка и това е видно и от примера с бул. „Дондуков“, каза столичният кмет и определи ремонта на столичната артерия като „знаков“ и „най-тежкия“ за годината.

Борисов: Каква деградивна мисъл – да разровиш готова улица и след това да протестираш

„Виждаме разликата. Съжалявам, че в началото на годината не успяхме да убедим Министерството на културата и те възложиха в цялост да се запази паважната настилка. Видяхме колко проблеми създаде това“, каза Фандъкова.

3500 камери ще следят евроделегатите по време на председателството у нас

По отношение на предстоящото европредседателство Фандъкова посочи, че събитията са равномерно разпределени в целия град. „Има балансирано разпределение – ще има събития и в „Бояна“, и в Техпарка, което е важно да подчертаем, ще има и в НДК“, коментира градоначалникът.

Заради европредседателството: Искат пълна забрана за каруци в София (ВИДЕО)

Тя посочи, че тези събития ще затруднят движението, но подчерта, че ще се направи всичко възможно то да се спира съвсем за кратко и да няма тотално спиране. Но затруднение ще има“, призна Фандъкова.