"Гласувах за чист и подреден град, без незаконно строителство, град с чист въздух, и с транспорт, който свързва квартал "Овча купел" с останалата част на града, съобщи кандидатът за кмет Ангел Джамбазки, след като упражни правото си на вот в столичния район "Овча купел", предаде БГНЕС.

София гласува на местни избори 2019 (ВИДЕО)

Той гласува градът да бъде подреден, ред и сигурност, да има осветление и общинска полиция. "Каквото решат софиянци, това ще се случи. При всички положения без значение от това дали ще стигнем до балотаж или не, ще предложим на всички останали нашите конкретни решения за града, под които да се подпишем общо за подкрепа", допълни Джамбазки.

България гласува (ГАЛЕРИЯ)

Джамбазки коментира и организацията на изборния процес в избирателната секция, в която гласува. "Притеснително е забавянето, и се надявам общинската избирателна комисия да се усети, че всички бюлетини се слагат в една урна, която след няколко часа ще е напълно запълнена, така че ако не са се сетили отсега, дано има повече урни. Надявам се и членовете на избирателните комисии да имат търпение да броят референциите, защото те са много на тези избори", заяви той и добави, че не очаква да има съществени нарушения на този вот., завърши Джамбазки.

Всичко за изборния ден в София и цялата страна може да следите ТУК
БГНЕС