Борисов: Не разбирам протестния вот
Борисов: Не разбирам протестния вот / Министерски съвет
Борисов: Не разбирам протестния вот
91398
Борисов: Не разбирам протестния вот
  • Борисов: Не разбирам протестния вот

Точно две седмици след балотажа на президентските избори, премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че още не може да разбере протестния вот.

По думите му София е неузнаваема, а улиците, които са били като "кози пътечки", са се превърнали в булеварди, но за съжаление хората вече били забравили това.

Борисов за ремонта на столичния бул. "Черни връх": Добър подарък за софиянци

След като инспектира ремонтирания участък на булевард "Черни връх" в сстолицата, който от днес бе пуснат в експлоатация, Борисов каза пред журналистите, че продължава да мисли за протестния вот на президентските избори. "Колкото и да беше протестен вот, все още не го разбирам и сигурно няма да го разбера. При това село, което заварих, при всичко, което се направи, сигурно дни наред ще мисля, и колкото и да питам, толкова не могат да ми отговорят", коментира Борисов.

Според него бул. "Черни връх" е бил като козя пътечка, но хората са забравили.

"И да им го припомня пак ще го забравят. И "Околовръстното" беше същото само преди 3-4 години, Южната дъга, и така ще остане и занапред. Ако е било лесно, да са го направили още по времето на Тодор Живков. След всеки пленум и всеки конгрес да са правили по един такъв булевард, ако е било лесно", коментира още премиерът в оставка.

След свършеното от ГЕРБ София е неузнаваема, а България е още по-хубава, заяви Борисов. "България е още по-хубава. Два дни ходя всяка нощ и се връщам до Харманли, песен - магистралите "Тракия", "Марица", всичко е направено, Хасково, Димитровград, всичко е направено - площади, кръгови, всичко", мотивира се премиерът.

"Днес виждам новия президент - пленуми, всичко е там, имат си достатъчно възможности - да се справят. Ще дойде време, всички ще си направят изводите, но ние, това, което съм обещал сме го направили", каза още премиерът в оставка.