Родителите на Благой Сапунджиев, който в началото на седмицата уби жена си и детето си и се самоуби, се питат каква е била тази любов, че да унищожи живота. Близките на загиналото семейство проговориха ексклузивно пред Нова телевизия.

Пенка и Тодор Сапунджиеви смятат, че любовен триъгълник може да e в основата на трагедията. Те са категорични, че финансов мотив не стои.

Мъката е неописуема, казва майката на Благой, а баща му не може да преживее случилото се и признава, че вчера на него самия му е идвало да сложи край на живота си и дори допуска, че може би ще го направи.

Родителите на Благой са в шок, тъй като нищо не подсказвало в поведението му, че се готви да застреля съпругата и детето си.

Телата от трагедията в Кючук Париж са открити с огнестрелни рани

„Не вярвам, че той го е направил. Все още си мисля, че някои друг може да ги е застрелял", казва братът на Благой - Иван Сапунджиев.

Благой и Йорданка се запознали преди 9 години. Той я обичал и ревнувал силно. Според родителите на Благой нещата между двамата не вървели гладко още отначало, тъй като Йорданка искала да води по-свободен начин на живот. Преди година се изнесли на квартира, но това не спасило брака им. На Коледа решили да опитат отново, а дни по-късно Благой разбрал, че до съпругата му имало друг мъж.

Откриха три трупа в апартамент в Пловдив

Близките на Йорданка отричат тя да е имала друг мъж. „Ревност, ревност може би има, за да свърши тази работа така. Що така това момче? То да се ликвидира, то да се ликвидира. Какво ти пречи това дете, тези невинни жертви", пита се бащата на убитата Йорданка Тодор Божев.

В четвъртък убитото семейство ще бъде погребано.

Източник: Novanews.bg