/ iStock/Getty Images
Той споделя, че е тотално разбит и ще опита да си вземе детето
Адвокат излезе с видео, в което обяснява гледната точка на Денис Нгуен - бащата на битото дете. Той изразява своята подкрепа и увереност, че Денис е добър и грижовен родител - способен да се грижи за малкото момиченце, предава zapernik.com.

Настаниха в психиатрична клиника майката, била 3-годишното си дете (ВИДЕО)

Мартин Янчев започна изказването си така:


„Правя този клип, поради простата причина, че бащата отказва интервю по телевизията, заради това, че беше направен един неверен негов профил. Беше изкаран едва ли не като съучастник в престъпление, за това, че не е уведомил институциите. Главаната причина за това, е притесненията детето да не му бъде отнето.
 
 

Причината бащата на матретираното от майка си дете в Перник да не дава интервюта,вижте в клипа !!!Петър Низамов от Бургас също го подкрепя ,и му осигури адвокат!!!Чуйте и думите на самия баща!!!Всеки човек има своите недостатъци но това не значи,че не може да е достоен и грижовен родител!!!

Публикувахте от Мартин Янчев в Четвъртък, 23 юли 2020 г.

Нещата обаче ескалират - жената попада в секта, започва да проявява агресия към детето, както и към него. След един телефонен разговор, който е бил цяла нощ, психиката й се променя тотално. Той е мислил, че ще овладее проблема и ще се справи с това, но не е успял. Тя е изпращала видеоклипове на негов приятел, в които показва агресията към детето си.

Какво е обяснението на майката, удряла тригодишната си дъщеря? (ВИДЕО)

Тя не е признавала някои празници, които всички ние празнуваме, имала си е неин бог, нейни виждания за нещата. Това е Денис – бащата на детето, той наистина не е това, за което го изкраха.

Този човек наистина може да бъде един достоен баща, обвинен е за неща, които не са верни. Подробен разказ ще чуете в началото на септември месец в предаването на Карбосвки, където се прави филм специално за този случай.“
zapernik.com.