Големият актьор Анди Гарсия е на посещение в България и е отседнал в София. По всяка вероятност е у нас за снимките на филма "Непобедимите 4", където играе агент на ЦРУ.

Той изненада много феновете си и особено българските, като публикува 7-минутно видео в инстаграм профила си със следния текст: "Докато се разхождах в центъра на София, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата", написа той.

Първоначално актьорът снима като влог - улиците на града, хората, първи впечатления. Вижда се, че се е насочил към градинката на Народния театър. Постепенно във видеото се чува и мелодия, изпълнявана от уличен музикант. А колкото повече Гарсия се приближава към тази мелодия, толкова повече се разпознава всъщност, че тя е от филма „Кръстникът“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Garcia (@andygarcia)



Актьорът отива до нашия музикант и сяда близо до него, слушайки с пура и огромна наслада изпълнението му. Мъжът свири дълго, а холивудският актьор му оставя и пари. После дава знак на асистента си, който го придружава на разходката и очевидно знае български, да попита музиканта дали подозира кой е той. Помощникът му разказва, че срещу него стои точно звездата от филма, чиято мелодия свири.

Музикантът се плесва по челото, настава смях и с Анди се поздравяват с ръце. След това той става на крака, все още възхитен, радостен и много развълнуван, и продължава да свири.

Именно Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне във филма „Кръстникът 3”. Мансисини наследява Майкъл Корлеоне и става новият дон Корлеоне.