Старши треньорът на Черно море Никола Спасов заяви пред Гонг, че Щутгарт е тимът, който е натоварен с по-тежката задача да продължи, още повече, че немският клуб е сочен за фаворит.

„Приемем жребия такъв, какъвто е, ще се постараем да бъдем равностойни и ще се опитаме да влезем в групите, независимо от противника. Падна ни се силен съперник, но Щутгарт да мисли как ще се класира за групите. Отговорността за нас да се класираме е много по-малка”, сподели Спасов.

„Добре дошло е, ако в клуба постъпят пари от права за немски телевизии, но това не е по моята част. Що се отнася до футболните неща, съм сигурен че ще бъдем достоен съперник”, каза още специалистът пред Гонг.

„Нямам яснота къде ще домакинстваме - в Бургас или София, но се надявам да лицензират стадион „Лазур”. В крайна сметка ще се концентрираме върху първенството и когато дойде мачът с Щутгарт, ще го изиграем както трябва”, добави Никола Спасов. 

„Като футболист и аз съм играл срещу Щутгарт в УЕФА, но тогава бяхме елиминирани, това обаче сега няма значение. Всичко зависи от моментното състояние на двата отбора”, завърши треньорът на Черно море.