Пътят от любимец на публиката до отхвърлен от всички е изключително кратък в Холивуд, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7. Ето и кои са звездите, които рязко загубиха любовта на феновете си:

Кевин Спейси

Актьорът беше един от първите пострадали след обвинения в сексуален тормоз. От него се отказаха много от феновете му, негови колеги, а проекти, в които участва бяха прекратени.

Елън Дедженерис

Благодарение на предаването си, Елън стана любимка на публиката. Много скоро, обаче, нейни фенове я обвиниха в манипулиране на зрителите ѝ.

Арми Хамър

Актьорът рязко загуби фенове и положение в кино индустрията, след като бе обвинен  в сексуално насилие и канибализъм. 

Дж. К. Роулинг

Световноизвестната писателка навлезе в невиждан скандал, след като отправи коментар към транс хората, от който много от нейните почитатели останаха искрено разочаровани.

Джеймс Чарлс

Скандалният гримьор губи феновете си след разкритието, че е убеждавал непълнолетни момчета да спят с него. За загубата на последователи са виновни и няколко скандала с негови колеги.

Мерилин Менсън

Изпълнителят винаги е бил противоречива личност, но след разкритията през последните години той загуби голяма част от феновете си. Менсън беше обвинен от няколко жени за психически и физически тормоз над тях, като в следствие на това дори музикалната компания, с която работеше изпълнителят, прекрати договора си с него.