Срещи Янколов
Срещи Янколов / ОД на МВР Враца
Директорът на ОД МВР Враца, старши комисар Янко Янколов  продължава да  се среща  с кметове на общини и ръководители  на правораздавателни  институции  във Врачанска област. В понеделник  той  проведе  срещи  в градовете  Козлодуй  и Оряхово. Кметът на община Козлодуй Маринела Николова и кметът на община Оряхово Росен Добрев изразиха  желание за повече полицейско присъствие  в малките населени места. 

Срещи Янколов
ОД на МВР Враца

Директорът на ОД МВР Враца  запозна ръководителите на двете общини  с  щата на дирекцията, като  се ангажира за създаването на такава организация в наличния състав, която да позволи максимално покриване  нуждите на малките населени места с полицейско присъствие, както и бърза реакция при конкретно подадени сигнали .

Срещите полиция
ОД на МВР Враца

С административните  ръководители на прокуратурата в гр.Козлодуй и гр. Оряхово, Димитър Николов и Гергана Кюркчийска, бяха обсъдени добрите практики  в досегашната съвместна работа. Изразена беше надежда и увереност, че  ще продължи  доброто взаимодействие  между МВР и Прокуратурата.

Срещи Янколов
ОД на МВР Враца

ОД на МВР Враца