Огоста данс с нова благотворителна кампания
Огоста данс с нова благотворителна кампания / Огоста данс

Точно 1555 лв. бяха събрани на благотворителния Бал край Огоста. Средствата ще бъдат дарени на семейства, отглеждащи деца с увреждания. Събитието бе организирано от клуба по спортни танци “ОГОСТА данс” и бе посветено на 123-тата годишнина от обявяването на Монтана за град. Освен домакините в него участваха клубове от Радомир, Перник, София и Благоевград. „Младостта и красотата на танцовите двойки, феерията на стандартните танци и горещият ритъм на латиното заплениха гостите на бала. Той ги откъсна от проблемите на злободневието и ги зареди с положителни емоции“, коментираха организаторите.

Артистичен партньор на “ОГОСТА данс” бе Държавна симфониета – Видин. Струнен квартет от крайдунавския град създаде с изпълненията си неповторима атмосфера в ресторанта на хотелски комплекс “Огоста”. Музикално бижу на бала бе младата поп изпълнителка Анелия Ангелова. Тя обра овациите на публиката с песните “За тебе бях” на Лили Иванова и “Повей, повей” Паша Христова. Освен аплодисменти, Анелия спечели предложението да открие в съпровод на Видинската филхармония 10-ото юбилейно издание на Международния турнир по спортни танци “Монтана Open 2015”.

"Огоста данс" с нова благотворителна кампания
netinfo

Стефка Александрова – директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане отчете изразходването на средствата от миналогодишната кампания на клуба. “Изказвам специална благодарност на момичетата и момчетата от “ОГОСТА данс”, които освен че са много талантливи, са и изключително състрадателни.” – каза г-жа Александрова.

 

Сред гостите на благотворителния Бал край Огоста бяха представители на общините от област Монтана, които подкрепят вече 10 г. Международния турнир по спортни танци – Монтана Open, организиран от “ОГОСТА данс”. Празничната вечер споделиха и традиционни спонсори на най-динамично развиващия се клуб в Северозапада.

"Огоста данс" с нова благотворителна кампания
netinfo