Николай Иванов и работодателите си стиснаха ръцете
Николай Иванов и работодателите си стиснаха ръцете / снимка: предизборен щаб на Николай Иванов

Кандидатът за кмет на община Враца инж. Николай Иванов, който е подкрепен от 12 партии и организации, се срещна с индустриалци, за да набележат възможностите за ръст на икономиката и разкриване на нови работни места. Те се обединиха около мнението, че без стабилната подкрепа на общината за местния бизнес и външните инвеститори, регионът не би могъл да просперира. Тази подкрепа включва активност на кмета в привличането и диалога с бизнеса, в съчетание с ефективна администрация, която не създава допълнителни бюрократични спънки, а помага в реализирането на нови проекти.

По време на срещата беше обсъдена и необходимостта от създаване на по-добри условия за бизнес в Индустриална зона „Запад".

Николай Иванов подчерта, че за него насърчаването на икономическата активност във Враца ще бъде приоритет, защото то гарантира заетост и по-високи доходи за хората в региона. Според него градът ни има много конкурентни предимства за инвеститорите, които не се популяризират от общината. Това ще бъде променено - поемам категоричен ангажимент да подкрепям усилията на местния бизнес и да улеснявам решението на всеки нов инвеститор да открива работни места тук. Уверен съм, че можем да възродим Враца с общи усилия, допълни той пред работодатели и ръководители.