Враца състезание
Враца състезание / Община Враца
За седма поредна година, Община Враца и екипът на проект „СТИМУЛ за ранно детско развитие“, организираха спортния турнир „Мама, татко и аз“. Събитието бе открито от кмета Калин Каменов. „В днешното забързано ежедневие, ние много често сме ангажирани с проблеми и не успяваме да отделим достатъчно внимание на близките ни хора, на нашите деца. Щастлив съм, че днес виждам хора, с различни професии в обществото, които са решили да прекарат свободното си време със своите деца.

Калин Каменов
netinfo

Днес е двоен празник, защото сме в навечерието на Деня на християнското семейство и провеждаме едно спортно събитие в напълно обновената зала на Математическата гимназия в града. Пожелавам успех на всички отбори. Независимо кой е победител, искам всички да сте удовлетворени, защото сме заедно. Това е и идеята на „Мама, татко и аз“! Успех!“ – каза кметът Каменов при откриването на турнира.

[img wide]35319420[/img

В надпреварата участие взеха 36 отбора. Децата и родителите премериха сили в две състезания, като от тях бе излъчен по един победител. Всички участници в спортния форум получиха грамоти и предметни награди от заместник-кмета Петя Долапчиева.
В рамките на турнира бяха предвидени игри и за децата от публиката, както и томбола за родители.

Състезанието „Мама, татко и аз“ цели да насърчи деца, родители и учители да бъдат активни и да отделят повече време за спорт и съвместни занимания.

Враца състезание
netinfo