/ Дарик Враца
В началото на юли ще започне предвиденият ремонт на участъка от второкласния път II-11 на територията на област Враца, казаха за Дарик от АПИ в отговор на наш въпрос. Ще се ремонтира отсечката между селата Лесковец и Крушовене, включително и участъкът в най-лошо състояние край кръстовището за селата Горни и Долни Вадин.

Стартира ремонтът на околовръстния път на Козлодуй

Ще бъде направено машинно изкърпване на настилката, оформяне и почистване на окопите, за да се подобри отводняването на пътя и безопасността на движение. Предвидените средства са около 300 хил. лв.
           
Мостът над река Ботуня ще бъде ремонтиран за близо 700 000 лв.

Участъкът от второкласния път на територията на област Плевен до село Крушовене е с дължина 7 км. През миналата година настилката е изкърпена. През тази година също ще бъде направено запълване на отворите се неравности, както и премахване на излишната растителност край пътя за подобряване видимостта на шофьорите, уточняват още от АПИ.

Тази събота доброволци от двете оряховски села ще излязат да оправят сами дупките по пътя, който по думите им вече е непроходим. За целта е обявена дарителска сметка за събиране на пари за асфалт.