Светослав Велчев оглави класирането при голмайсторите на зимния турнир
Светослав Велчев оглави класирането при голмайсторите на зимния турнир / netinfo

Хет трик записа в сметката си нападателя на “Сико” Светослав Велчев, при победата над “Екотермал” във вторник с 4:3 и с осем попадения от три мача излезе начело при стрелците в зимния турнир. Съотборникът му Емил Копаранов вкара веднъж и събра общо 6 гола в личния си актив. За “Екотермал” се разписаха Иван Александров два пъти и Захари Янев. Пет от седемте гола влетяха във вратите в последните 5- 6 минути.
“Боляри” поведоха срещу “Янтра” /Леденик/ с 1:0, с попадение директно от ъглов удар на Румен Русев в 10- ата минута. При ответната атака Петър Кушев изравни. Веднага след началото на втората част Атанас Банев от “Боляри” си отбеляза автогол, четвърти в турнира, а Александър Михайлов приключи спора с трето попадение в полза на “Янтра” за крайното 3:1.
Очаквано “гвоздеят на вечерта” бе двубоят “Левски” /Лясковец/- “Джокер”. Лясковчани дръпнаха в резултата в 12- ата минута, когато Стоян Тончев стреля силно по диагонала. През второто полувреме “Джокер” получи право да изпълни наказателен удар. Димитър Щараков отби шута на Борис Колев от бялата точка, но топката попадна в Милен Цветанов и той я промуши през куп от играчи за 1:1. После Цветанов вкара втори гол и “Джокер” взе трите точки. В самия край на срещата футболистите се счепкаха здраво и се наложи на полицаите да влязат в терена, за да ги укротят.
В последната среща Георги Дачев, Красимир Хайлазов и Мирослав Терзиев вкараха за “Интернационал” /Драганово/ и 3:0 срещу “Валда”.
Днес са срещите: “Корн”- “Интеграл”, “Бирария SPS”- “Царевец”, “Ботев”- “Жълтата подводница” и “Импулс”- “Видеосат”.