/ netinfo
Вместо подаръци, младежите от организацията помолиха всички гости и приятели на клуба да подкрепят каузата им за събиране на средства за закупуване на кардиограф за родилното отделение МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов"
Ротаракт клуб Велико Търново отпразнува своя 16-ти рожден ден. Вместо подаръци, младежите от организацията помолиха всички гости и приятели на клуба да подкрепят каузата им за събиране на средства за закупуване на кардиограф за родилното отделение МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов".

Ротаракт клуб - Велико Търново с поредна инициатива "Купи и дари"

Средствата, които бяха събрани само за ден, надминаха очакванията на всички. Клубът взе решение останалата част от сумата да дари за каузата на Ротари Клуб Велико Търново за закупуване на модерен Бронхоскопски апарат за Белодробна болница "Д-р Трейман".

Ротари клуб събира средства, за да върне блясъка на Военния клуб

На празненството присъстваха представители от Ротари клуб Велико Търново, Сателитен Ротари Клуб Павликени/Бяла Черква, Интеракт клуб Велико Търново, както и представители от различни Ротаракт клубове от цялата страна и приятели на клуба.

Ротаракт е младежка програма, създадена и спонсорирана от Ротари, насочена към мъже и жени на възраст между 18 и 30 години.