Пет индивидуални награди раздават на турнира “Юлиян Манзаров”
Пет индивидуални награди раздават на турнира “Юлиян Манзаров” / netinfo
Пет индивидуални награди ще раздадат организаторите на футболния турнир “Юлиян Манзаров”. Ще бъдат отличени най- добрите вратар, защитник и футболист, най- коректния състезател и голмайсторът. Освен трофеите за първо, второ и трето място, ще бъде връчена и купа за отборен феърплей. Футболистите от тимовете призьори ще получат златни, сребърни и бронзови медали. Всички участници в мачовете, както и съдиите, които ги ръководят вземат плакет и фланелка с лика на Юлиян Манзаров.
В неделя вечерта и тази сутрин се изиграха четири срещи от втора група. Столичният “Левски” записа две победи над “Берое” /Ст. Загора/ с 1:0 и ЦСКА с 2:0 и е начело в класирането. “Червените” от своя страна надиграха с 3:1 “Пирин”/Благоевград/. Двубоят “Пирин”- “Берое” завърши при резултат 3:2.
Сборният отбор на великотърновска област, който се състезава под името “Академик” тази вечер среща “Видима- Раковски”, а “Литекс” играе с “Пелистер” /Македония/. Утре в 10 часа турнирът продължава с мачовете “Литекс”- “Видима- Раковски” и “Пелистер”- “Академик”. Следобед са двубоите: ЦСКА- “Берое” и “Левски”- “Пирин”.