Израелски специалисти ще лекуват майка на близначки, пострадала при катастрофа
Израелски специалисти ще лекуват майка на близначки, пострадала при катастрофа / Дарик нюз

Вицепремиерът Цветан Цветанов и министърът на здравеопазванието Десислава Атанасова посетиха във Великотърновската болница Ани Карагерова, която пострада при тежка катастрофа през март тази година и преди броени дни стана майка на близначки. По време на жестокия инцидент на пътя техническата сътрудничка на Сухиндолската структура на ГЕРБ бе бременна в петия месец. Въпреки засегнатия й гръбначен стълб, четири месеца по-късно тя роди две прекрасни момиченца.

Ани посрещна министрите и великотърновското ръководство на ГЕРБ в инвалидна количка. Десетки букети цветя и две детски столчета за лек автомобил бяха подаръците, които тя и съпругът й получиха от министрите и великотърновската организация на управляващата партия.

Силно развълнуван от борбения дух на майката вицепремиерът Цветанов обеща на семейството да осигури, с помощтта на депутатите, областния лидер на ГЕРБ във Велико Търново Даниел Панов и общинските съветници, ремонт на жилището им в Павликени. „Вие ще кажете как искате на изглежда апартамента ви, а ние ще се погрижим за всички удобства и нужди на Ани, за да може да се грижи за децата си”, каза на семейството Цветанов.

Министър Атанасова увери 35-годишната родилка и съпругът й, че е водила разговори със специалисти от Израелска клиника, които са поели ангажимента да осигурят лечение на Ани. С много благодарности, сълзи и надежди семейството изпрати своите приятели от ГЕРБ.