Obru6tenie
Obru6tenie / netinfo
Първото и единствено обещание в предизборната си кампания направи кандидатът за народен представител Явор Божанков. Младият татко от листата на „БСП за България“ в честен разговор със своя 4-годишен син поиска позволение да бъде кандидат в кампанията. Той обеща да бъде искрен с хората и да направи чрез работата си в Парламента така, че България да стане грижовна родина за своите граждани. „Всички останали проблеми, които науча по време на кампанията, ще опитам да разреша с действия, не с обещания“, зарича се кандидатът от БСП.

Това е и единственото обещание, което кандидат-депутатът ще даде в своята кампания. „Свикнали сме да очакваме от политиците да раздават щедри обещания, само и само да се харесат на хората. Аз няма да направя така. В кампанията си ще заложа на смислени аргументи и ще бъда честен за това кое мога да свърша и кое не е по силите на един депутат“.

Клипът с обръщението на Явор Божанков вече се радва на интерес в социалните мрежи.

„Когато се роди преди  четири години с майка ти мечтаехме да растеш в сигурна, просперираща и справедлива страна. Днес нямаме съмнение, че България не се намира на този път“, започва обръщението си Божанков. „Аз съм кандидат за народен представител и поемам обещание – към теб, сине, че ще работя с цялото си сърце и ще направя всичко по силите си: ти и твоите връстници да живеете в спокойствие и да започвате учебната си година в българско училище на Европейско ниво; да имаме сигурност в своя дом и на работното си място; вашите баби и дядовци да бъдат оценени достойно за трудовия си път“, казва кандидатът.

Явор не е член на политическа партия, но признава, че БСП е единствената политическа сила, която показа воля за промяна още на президентските избори и която се съобразява с желанието на хората да има нови лица в политиката. „Явно българският народ иска да види нови, необременени лица. БСП започна промяната първо вътре в себе си – с промяна на устава и ограничаване на „вечните депутати“. Предизборната ни платформа е най-конкретна, най-изпълнима – от икономика до екология, където е професионалният ми опит. Смятам, че БСП в момента е единствената сила, която предлага конкретни решения“, казва четвъртият в листата на БСП.

Целият клип е на адрес: https://youtu.be/mLy6YYl8clo