Варненец подкара нова кола от тотото
Варненец подкара нова кола от тотото / снимка: БСТ

Късметлията Румен Палечев спечели голямата награда в специалния първи тираж за 2014 година на играта „Втори ТОТО шанс” на Българския спортен тотализатор. На специална церемония в морската столица Светлана Георгиева, и.д. директор на Районна дирекция на БСТ – град Варна, връчи ключовете на щастливия варненец. Печелившият участник уцели късмета с квитанция за абонамент на два тиража на стойност 4,85 лева в тираж № 1 от 2 януари 2014 г.

Така Румен Палечев стана един от 31-мата варненци, печелили коли от играта „Втори ТОТО шанс” на ТОТО 2. От 2002 година, когато стартира играта за допълнителна награда, досега вече са спечелени 73 автомобила на територията на Районна дирекция – Варна и 585 автомобила за цялата страна.

„Честито на късметлията Румен Палечев. През миналата 2013 година на територията на Районна дирекция – град Варна бяха спечелени 3 леки автомобила и множество парични награди от играта „Втори ТОТО шанс". След като 2014 година започва с награда, спечелена във Варна, сигурна съм, че отново цялата година ще ни върви на късмет и тук, в нашия район ще се печелят още много награди, печалби и джакпоти", каза Георгиева.