Спасов чака отговор за трансфери до понеделник
Спасов чака отговор за трансфери до понеделник / Gong.bg

Старши треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че чака отговор от български футболисти до понеделник или вторник за евентуален трансфер, а ако не се получи в клуба имат готовност за привличане на чужденци. Черно море няма да продава играчи поне до Нова година.

„Започваме с намален състав. Дадох възможност на повечето хора да отпочинат до понеделник. Цялата група ще се съберем на 15-и. Подготовката ще протече във Варна.Разбрахме се да не пускаме футболисти до Нова година“, заяви старши треньорът на Черно море Никола Спасов на първата тренировка на носителите на Купата за лятната подготовка.

„Още преди края на първенството се опитах да привлека някои български футболисти. Разговорите не бяха положителни. Ще ги изчакам до понеделник – вторник. В крайна сметка трима – четирима максимум ще привлечем. Това са централен защитник, полузащитник и крило. Взимаме Мехди Бурабия от Локо Пловдив. Това е засега. Имаме готовност за чужденци. Ще дойдат на проби следващата седмица. Основната група я имаме. Новите хора, които ще дойдат впоследствие няма да са фатални в крайна сметка“, коментира още Никола Спасов и добави:

„Иска ми се да се представим на високо ниво в Лига Европа. Това ми е първата цел. Искам отборът да се представи добре и в новото първенство. Лично мен стадионът в Разград ме устройва за домакинствата ни в евротурнирите. Ще се чувстваме на собствен терен. Не се притесняваме.“