Николай Костадинов се срещна с представители на Тракийското дружество
Николай Костадинов се срещна с представители на Тракийското дружество / пресцентър

Достъпна, компетентна и прозрачна администрация поискаха по време на среща с кандидата за кмет на ПП ГЕРБ за варненския район „Владислав Варненчик” – Николай Костадинов, представители на Тракийското дружество от квартала. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата Николай Георгиев, Марица Гърдева, Жельо Алексиев и Ваня Вълчева.

Присъстващите споделиха притеснението си, че програмата за саниране в района, където има много панелни блокове, боксува поради липса на съдействие от районната администрация.  Представителите на Тракийското дружество от квартала поставиха на дневен ред редица важни въпроси, сред които: облагородяване на околностите на „Владиславово”, решаване на дългогодишната сага с подлеза на спирка "Вежен"; поставяне на тоалетни в парка; косене на тревните площи и почистване на храстите около спирките; изграждане на пешеходни пътеки и асфалтиране на малките улици в района; чисти и облагородени междублокови пространства; контрол на строителните дейности.

Николай Костадинов запозна хората с цялостната програма на ПП ГЕРБ за превръщане на „Владиславово” в един от най-красивите и зелени райони на Варна. Той ги увери, че много скоро промяната ще стигне до всеки дом в квартала.