Неделчо Михайлов ще се бори за втори кметски мандат във „Владиславово”
Неделчо Михайлов ще се бори за втори кметски мандат във „Владиславово” / личен архив

Неделчо Михайлов ще се опита да повтори мандата си като кмет на варненския район „Владислав Варненчик”. Кандидатурата му за местните избори беше официално обявена от партия „Нашият град”, на която той беше председател до преди няколко години.

„Благодаря на партията за номинацията, предстои най-важната оценка - оценката на избирателите" - заяви Неделчо Михайлов.

От „Нашият град” възнамеряват да издигнат кандидати и в други райони. Техните имена ще станат ясни на по-късен етап.

“Амбицията ни е да повторим резултата от изборите през 2007 г., когато в местния парламент имахме шестима общински съветници. Освен във “Владислав Варненчик” смятаме да излезем с кандидатури и за останалите варненски райони. Обсъждаме различни номинации, но ще издигнем някоя от тях, само ако сме сигурни, че този човек е способен да се справи с проблемите на конкретния район”, каза градският лидер на партията Андрей Василев. Преди две седмици в предаването „Зала Пленарна” по Дарик той обяви, че „Нашият град” няма да издига свой кандидат за кмет на Варна и най-вероятно ще подкрепи номинацията на друга партия.

Адвокатът Калин Желев и експертът от администрацията на Аксаково Силвия Иванова са новите членове на Изпълнителното бюро на партията.