Румен николов
Румен николов / netinfo
Румен Николов
100331
Румен Николов
  • Румен Николов
Нападателят Румен Николов, който ще носи екипа на „Спартак” Вн през този сезон, е готов да остане в в новия си отбор и през следващия, ако бъде извоювана промоция за втория ешелон. 
„От „Спартак” още миналата година по това време проявиха интерес към мен, но тогава не мислех, че е моментът, в който трябва да спеням отбора. Лятото също имахме разговори, но тогава с „Добруджа” влязохме в Б група. От „Спартак” сега бяха отново много настоятелни и усетих, че силно желаят да дойда в клуба. Реших да дойда, за да помогна с малко опит и повече качества. Обстановката в отбора е супер. Колективът е добре изграден. Нещата ще се получан напролет”, коментира в интервю за „Морски гонг” по Дарик нападателят.

След раздялата с „Черно море” през 2012 година Румен Николов игра за „Нефтохимик”, испанския „Депортиво Михас”, германските Берлинер Атлетик Клуб 07 и  МСВ Пампов, игра в  Ангола, както и за  „Черноморец” Бч, и „Добруджа” у нас. Запитан за причините за раздялата му с „Добруджа”, той отговори така:

„Първата година вкарах доста голове, бяха много доволни от мен. В подготовката за „Б” група също добре вървяха нещата, вкарах един гол. Контузих се 5-ия, 6-ия кръг и останах извън терена около месец и половина, поизлязох от форма. Разговарях с ръководството на клуба. Имаше нужда от промяна. Решихме да разтрогнем договора, аз да си тръгна и да си намерят нападетл, който да им върши повече работа.”, коментира раздялата си клуба от Добрич Румен Николов.

Чуйте цялото интервю с нападателя в приложения звуков файл.