/ Добри Атанасов
Благовест Марев
99527
Благовест Марев
  • Благовест Марев
Играещият мениджър на родните шампиони по футзал "Варна Сити" Благовест Марев вярва в дублирането на титлата през този сезон. Утре стартира Националната лига по футзал.

Участие в нея ще вземат тимовете на ФК „Русе”, ФК „Г” София, ФК „Варна Сити”, ФСК „Левски София”,ФК „УНСС”,  ФК „Унекс” Сф, „ЦСКА Футзал”, ФК „Вила Марк” София, ФК „Черно море” Варна и ФК „Черно море - Мания” . 

Ясна програмата за градското първенство по футзал във Варна

В събота и неделя ще се изиграят срещите от първите 2 кръга. Съперник на шампионите ще е тимът на ФК "Русе". Двубоят е в неделя в 15:00 часа в зала "Владислав".

В отбора на Боги Марев вече не са Пламен Стойков, който се завърна в "Черно море - Мания", Георги Карагеоргиев, преминал във втородивизионен френски тим и Веселин Геренски, който също ще играе в отбор от чужбина. За сметка на това във "Варна Сити" дават шанс за изява на няколко млади момчета.  

"Идеята на ръководството е да изградим ние млади състезатели, които до 2-3 години да са гръбнака на отбора. Въпреки подмладяването, ще излизаме във всеки мач за победа.

Отдаде ни ли се възможност, ще гоним първото място. Интуицията ми подсказва, че ще сме първи", коментира в предаването "Морски гонг" Боги Марев.

Чуйте цялото интервю с него в приложения звуков файл: