/ МФЛ-Варна
Отборът на Любимец-13 продължава да е на върха в класирането на Първа лига от МФЛ-Варна без загубена точка. В шестия кръг обаче тимът нямаше възможност да докаже класата си на терена, тъй като съперникът му Godzila не успя да се яви поради здравословни проблеми.

Така бе присъдена служебна победа за Галин Милков и компания, с която те са еднолично на върха с 18 точки. На втора позиция излезе МФК Дубала, който спечели петата си поредна победа. Възпитаниците на играещия мениджър Ивайло Станчев имаха трудна задача срещу сребърния медалист от миналия сезон - МФК Балерини, като надделяха с 2:1, въпреки че изоставаха в резултата.

Играчите на Стоян Жеков поведоха с гол на Симеон Георгиев в 20-ата мин. В рамките на 60 секунди обаче Марин Димитров (23`) и Златин Жеков (24`) доведоха нещата до пълен обрат за третия от последния сезон Дубала.

МФК ЦСКА не успя да запише победа във втори пореден мач. След поражението от Балерините миналия понеделник, сега "червените" направиха 2:2 с Лудогорец Доброплодно. Именно "орлите" повеждаха на два пъти в резултата - с голове на Петър Радев в 11-ата и Мартин Димитров в 34-ата.

Капитанът на "армейците" Юлиан Димитров направи 1:1 в 13-ата мин., а Станислав Джамбазов оформи крайния резултат в 39-ата. След това реми, водените от Стелиян Стоянов шампиони са на трета позиция във временната таблица с 13 точки. Лудогорец е четвърти с две по-малко.

СОД-DSC записа втора победа този сезон, след като надделя с 3:1 над МФК Макао. "Магазинерите" успяха да поведат с гол на Ивелин Маджаров в 13-ата мин., но Светлин Станчев (22`), Никола Петров (28`) и Цветомир Димитров (32`) доведоха нещата до крайния успех за "охранителите".

МФК Волов записа изключително убедителна победа, която е втора за тима през сезона. Отборът удари с 9:1 МФК Пекарни Чочо. Четирима футболисти вкараха по два гола - Добромир Димитров (15`, 40`), Юлиан Загоров (18`, 35`), Пламен Жеков (24`, 27`) и Росен Иванов (31`, 32`), а веднъж точен бе Кольо Илиев (34`). За "пекарите" при 0:3 се разписа Атанас Алексиев.
МФЛ-Варна