/ Gong.bg, Валентин Грънчаров
„За пръв път от началото на тази година ще мога да разчитам на всички налични футболисти, с изключение на Бакари. Радостното е, че всички са здрави. Къде ще сме в класирането след този кръг, ще стане ясно след мача в събота. „Левски” е фаворитът в този двубой. „Сините” се нуждаят от задължителна победа. Ние ще се опитаме да се надиграваме с тях и смятам, че имаме своите шансове”, коментира в интервю за Дарик радио треньорът на „Черно море” Георги Иванов преди съботния мач в Каварна.
 
Запитан дали вижда промяна в играта на столичния тим след назначаването на Николай Митов, за треньор Гонзо отвърна: „Много е рано да се говори за някаква промяна в „Левски”. Все пак той пое тима преди няколко седмици. При всички положения ще има някакви промени в тактическо естество. Времето за по-сериозна промяна е малко.
„Левски” във всяка една линия има силни футболисти. Силни са като отбор. Има добри футболисти в предните линии, които могат да направят разликата срещу всеки един отбор”.
 
За да разберете какви са целите на „Черно море” след влизането в Топ 6 и защо чешкият десен външен халф на тима Филип Хлупик досега не получава повече игрово време,слушайте цялото интервю с Георги Иванов в спортното предаване по "Морски гонг" по Дарик утре след новините в 10:30 часа.