Капитанът на "Черно море" вкара единствения гол за "моряците"
Капитанът на "Черно море" вкара единствения гол за "моряците" / ПФК Черно море
"Черно море" отстъпи на  "Септември" с 1:2 на стадион “Васил Левски” в София. Домакините поведоха в резултата в 35-ата минута чрез Мартин Тошев, а в 52-рата Георги Илиев изравни. В 67-ата минута Мартин Тошев отново изведе столичани напред в резултата.
Ето как официалният сайт на варненския тим проследи по-интересните ситуации в мача:

“Моряците” започнаха силно срещата и още в 3-ата минута Антон Огнянов центрира добре в наказателното поле, но топката бе изчистена от защитата на домакините. В 14-ата минута стражът на домакините Янко Георгиев не се намеси добре при центриране, но нито един “моряк” не успя да засече кълбото.

В 29-ата минута дойде и най-чистата ситуация за гол за варненци. Антон Огнянов намери Орлин Старокин в наказателното, а той с технично с пета, но Георгиев успя да улови. В 35-ата минута Иван Тилев изведе Мартин Тошев изскочи зад отбраната на гостите, напредна, преодоля стража и прати топката в опразнената врата.

В 52-рата минута Черно море изравни резултата чрез Георги Илиев. Капитанът на гостите се възползва от недобро изчистване на Генчев и реализира в долния ляв ъгъл на вратата с плътен удар извън наказателното поле.

В 67-ата Тилев намери с прецизно центриране непокрития Мартин Тошев, който реализира с глава отблизо и отново дава аванс на домакините в резултата. Седем по-късно Марек Кузма се озова на стрелкова позиция след пас на Старокин, но стреля покрай вратата. В 77-ата минута Марек Кузма засече центриране от фаул, но ударът му с глава бе слаб и не затрудни Янко Георгиев. В 88-ата минута Атанас Зехиров центрира от корнер, Александров стреля с глава, но над вратата.

Съставът на Черно море: 33. Емил Михайлов, 5. Стефан Станчев, 15. Александър Александров, 23. Илияс Хасани, 66. Орлин Старокин (81-Мартин Минчев), 73. Ондрей Сукуп, 6. Александър Цветков, 22. Мариян Огнянов, 21. Георги Илиев, 81. Антон Огнянов, 29. Марек Кузма
ПФК Черно море