/ Община Вълчи дол
Новоизбраният кмет на община Вълчи дол Георги Тронков положи клетва и подписа клетвена декларация, с което встъпи официално в длъжност. Това стана на 31-то тържествено заседание на Общински съвет – Вълчи дол.


Георги Тронков: Безработицата е най-големият проблем на Вълчи дол

 
Областният управител Стоян Пасев връчи на кмета огърлицата – символ на кметската власт в община Вълчи дол и пожела успешен и ползотворен мандат.

Община Вълчи дол

 

Община Вълчи дол

От своя страна кметът на Вълчи дол Георги Тронков благодари за доверието, гласувано му от жителите на общината и заяви, че ще работи усилено, за да изпълни всички ангажименти, поети по време на предизборната кампания. Той благодари и на временно изпълняващия длъжността кмет през последните месеци – Мерткан Ибрямов, за отличната му работа като градоначалник.


ГЕРБ спечели изборите във Вълчи дол

 
На тържественото заседание бе избран и нов председател на Общинския съвет. След тайно гласуване, с 16 гласа „за”, за поста бе избрана Яна Радева Михалева – досега председател на комисията „Земеделие, опазване на околната среда и водите” в Общинския съвет.

Община Вълчи дол

Клетва положиха и новоизбраният кмет на кметство Генерал Киселово – Калина Христова и общинският съветник Даниела Маркова.