Чаканият в Черно море южноамерикански нападател по-добър от Паломино
Чаканият в Черно море южноамерикански нападател по-добър от Паломино / Sofia Photo Agency, архив
Чаканият в Черно море южноамерикански нападател по-добър от Паломино
49016
Чаканият в Черно море южноамерикански нападател по-добър от Паломино
  • Чаканият в Черно море южноамерикански нападател по-добър от Паломино

Южноамериканският нападател, който очакват в Черно море, може да се окаже по-добър дори от Ермес Паломино. За това загатна в интервю за „Морски Гонг” в ефира на Дарик старши треньорът на Черно море Стефан Генов.

Треньорът възлага сериозни надежди и на Марлон Фернандес и Адисон Даниел, които вече се готвят с тима и днес трябва да минат медицински прегледи. „На базата на това, което съм гледал на видео касети и дискове двамата ще ни свършат доста полезна работа. Ако минат успешно медицинските прегледи и двамата, направо ще подпишат договори с клуба” .

Дениран Ортега се очаква да се присъедини към подготовката на Черно море или днес, или до края на седмицата. „Разбрах, че е свободен, живее във Варна. Не ни коства нищо да проверим моментните възможности. Всеки го знае. Той се е легитимирал в нашето първенство доста успешно и в Славия, и в Спартак Вн. Това е много важно, че можем и да комуникираме на български с него. С български паспорт е. Той не е взет, поканили сме го на проби”, каза още Генов

Междувременно стана ясно, че вероятните съперници за първите две контроли на Черно море на лагера в турския курорт Анталия са тимовете на Спортул и Черноморец Одеса. Все още, обаче това не е на 100 процента сигурно.

Чуйте повече от Стефан Генов за новите Марлон Фернандес и Адисон Даниел, за очаквания на проби Дениран Ортега и чакания южноамерикански нападател.