/ Дарик Варна
46-годишната варненка, която вчера пострада докато се вози в такси, е с опасност за живота. Пострадалата е настанена в болница „Света Анна”, с контузия на мозъка и фрактура на пръст, съобщиха от полицията.

Катастрофа с такси и пострадал пътник в центъра на Варна (СНИМКИ)

Катастрофата стана около 8.30 часа вчера на кръстовището на улиците  "Петър Парчевич" и "Шипка", до едноименния подлез. Таксиметровият автомобил „Фиат Панда” не спрял на „Стоп”и ударил лека кола „Волво”. 67-годишният водач на таксито се отървал с леки контузии.

77-руски гражданин също е с опасност за живота след удар в дърво на пътя между селата Господиново и Дюлино. Вчера около 17.50 часа бил зад волана на лека кола „Тойота”. След ляв завой, напуснал пътното платно и се блъснал в дърво. Получил е травма на главата и фрактури на ребра и лумбален прешлен.

82-годишна пешеходка е със счупен крак, след като е била блъсната от движещата се назад лека кола. Произшествието е станала вчера около 12.40 часа на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" в „Аспарухово”. Зад волана на колата с марка „Фолксваген” е бил 24-годишен варненец. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК