“Астра” се заби в снекбар край Галата, водачът отказва дрегер
“Астра” се заби в снекбар край Галата, водачът отказва дрегер / netinfo
“Опел Астра” с варненска регистрация се блъсна в снекбар “Кея”, намиращ се между кварталите Аспарухово и Галата. Водачът се оттървал без значителни наранявания, като значителни материални щети е претърпяло заведението.

Зад волана на леката кола бил 29-годишен варненец, който отказал да му бъде взета проба за алкохол, както и да даде кръв за химическо изследване. Шофьорът се оказал и с отнето свидетелството за правоуправление.

Причина за инцидента е несъобразена скорост на десен завой. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията.

25-годишен мъж е с опасност за живота след друга катастрофа, станала вчера около 3,25 часа в Провадия. Жителят на силистренското село Стефан Караджа забил управлявания от него “Опел Кадет” в крайпътно дърво. От удара шофьорът е с фрактура на бедрената кост, комоцио и разкъсан далак. След операция е настанен във Втора хирургия на МБАЛ “Св. Анна” с опасност за живота.

По първоначални данни мъжът е употребил алкохол, след което е шофирал.

Пътен инцидент стана в събота сутринта и в централните варненски гробища. “Шевролет Авео” с варненска регистрация блъснал при излизане по алеята 61-годишна жена, който получила фрактура на дясната подбедрица. Пострадалата е настанена в Ортопедия за лечение, без опасност за живота.