Арестуваха Несрин заради блудството с момчета на 3 март
Арестуваха Несрин заради блудството с момчета на 3 март / netinfo
31-годишният Несрин Ахмедов Кязимов, обвинен за блудство с две момчета от село Генерал Киселово, остава в ареста, реши Девненският районен съд. Инцидентът е станал в нощта срещу националния празник – 3 март. Кязимов обвинил момчетата в кражба на кабели и ги затворил в собствената си кръчма в селото. Съблякъл ги голи и започнал да се гаври с тях, като ги залял с белина и ги карал да пушат цигари със задниците си, твърдят пострадалите. Едно от момчетата – 18-годишният Симеон, не издържал и признал за кражбата, като обещал да плати кабелите. Другото момче Желязко, който след 2 дни имал рожден ден и навършвал пълнолетие, отказал да признае и бил принуден от Несрин да му прави опарлна любов.

Освен за блудство, срещу Несрин бяха повдигнати обвинения за изнудване с нанасяне на побой и хулиганство, придружено с изключителен цинизъм.

Адвокатът на Несрин Пенчо Иванов поиска отвод на председателя на съдебния състав Димо Цолов и прокурора Невена Илиева заради изявленията им пред медиите, че клиентът му е виновен. Съдът отхвърли искането за смяна на прокурора, но прие отвода на председателя.

След гаврите с момчета 32-годишният мъж беше задържан на 3 март за 24 часа от полицията във Вълчи дол, но прокуратурата тогава не поиска от съда постоянното му задържане.

Наложената мярка на Несрин Кязимов може да бъде обжалвана в 7-дневен срок пред Окръжен съд – Варна.