/ Община Стара Загора
Временна организация на движението ще бъде въведена по няколко улици в Стара Загора.

Това съобщиха от Общината. Причината е изпълнението на проект за реконструкция на водопроводната мрежа в града, осъществяван от “Водоснабдяване и канализация” EООД - Стара Загора.

Заради ремонт: Затварят главни улици в Стара Загора

Цялостно ще бъде затворено движението по северното платно по бул. “Славянски“ - в участъка от ул.“Ангел Кънчев“ до ул.“Подполковник Калитин“, и ул. “Димитър Наумов“ в участъка от бул. “Славянски“ до ул. „Братя Жекови.

Частично ще бъде ограничено движението по ул.“Сава Силов“ в участъка от бул. “Славянски“ до ул.“Христо Ботев“; ул. “Милин камък“ - в участъка от ул. „Чая“ до ул. „Димчо Стаев“; ул. „Подполковник Калитин“ - в участъка от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Генерал Гурко“; ул. “Българско опълчение“ - в участъка от бул. “Славянски“ до бул. “Цар Симеон Велики“; ул. “Антон Марчин“ - в участъка от бул. “Славянски“ до бул. “Цар Симеон Велики“; ул. „Милин камък“ - в участъка от „Априлско въстание“ до ул.  „Димчо Стаев“; северно от блок 22 в кв. „Три Чучура юг“ и по улица „Ген. Стефан Азманов“, и на север от нея в кв. „Три Чучура юг“
Павлина Дудева, БТА