В Казанлък представиха книга  за децата -индиго
В Казанлък представиха книга за децата -индиго / netinfo

 "Децата индиго. Кой управлява човечеството". Така се нарича  първата книга,  която излиза за читателите от България на най- новото издателство в страната- „АМАЛА".  Създател на „Амала", издател и преводач  на  книгата на руския уфолог Генадий Белимов е казанлъшката  бизнес дама Мария Игнатова.

Новата книга, която от миналата седмица е на книжния пазар в страната, бе представена тази вечер в Информационния център в Казанлък.

Според Мария Игнатова книгата, която представя чрез своето издателство, носещо санскритското име за чист и непорочен , е хората да  разберат, че децата -индиго са нова крачка в еволюцията на човечеството и че те известяват нова енергия, която променя нашата планета. Освен първата си книга, в най- близко време Мария Игнатова и планира да  издаде за българските читатели още 3 книги на руския уфолог и изследовател на децата- индиго: „ Близост с пришълците", „ Небесният легион на спасението"  и „Хора от звездите". 

 Игнатова, която  в последните години има и няколко авторски изложби на свои маслени петна споделя, че по време на превода на книгата  е научила потресаващи истории на деца -индиго, както и че е успяла да преоткрие куп истини за  хората и нашето бъдеще.

 Терминът „ деца - индиго" се ражда за първи път в САЩ в началото на 70-те години на миналия век. Употребява го първа американска ясновидка,  която твърди, че вижда индигов цвят в аурата на децата. Обяснението е, че жизнеността на децата прави този цвят по-видим. Децата - индиго знаят, че са различни от останалите. Родени са със специална мъдрост или възприятие, носители са на специално състрадание. Счита се, че днес в света съществуват между 15 и 20 милона индиго-деца, от пет различни поколения.