Ремонтират бул. „Цар Симеон Велики
Ремонтират бул. „Цар Симеон Велики / Община Стара Загора, архив

Започва ремонтът на южното платно на бул. „Цар Симеон Велики", в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий" до бул. „Крайречен" в Стара Загора. Ремонтът ще продължи до 25 август.

Изпълнител на ремонтните дейности е Обединение „Пи Ес", гр. Стара Загора, а общата стойност на възложените строително-монтажни работи е над 790 хиляди лева. Работна група, определена със заповед от кмета Живко Тодоров, ще извършва строителен надзор от страна на Община Стара Загора.

В продължение на 20 дни в този участък ще бъде спряно движението. То ще се осъществява двупосочно в северното платно на булеварда.

Ремонтът на северното платно на бул. „Цар Симеон Велики", в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий" до бул. „Крайречен", трябва да започне на 26 август и да завърши на 16 септември.

За безпрепятственото извършване на строителните и монтажни работи ще бъдат осигурени знаци, а където е необходимо ще се подмени вертикалната пътна маркировка. Разпоредено е да бъдат уведомени домоуправителите в участъка за ремонтните дейности.