цветен Казанлък
цветен Казанлък / netinfo
В Община Казанлък започна записването на желаещи да се включат в едно от най-новите и атрактивни събития по време на Фестивал на розата – изложбата-базар на цветя „Цветен Казанлък“.
 
Приканваме производителите и търговците на цветя да се възползват от възможността в красивия парк „Розариум“ пред многобройните гости в празничните дни от страната и света да рекламират своя бизнес като демонстрират своите аранжировки, да продават отрязан цвят, декоративни растения, посадъчен материал, препарати за градината, както и други артикули, свързани с градинарството и отглеждането на цветя, да обменят опит с колеги и да създадат нови приятелства!
 
През 2018 година Казанлък отбелязва за 115-ти път своя красив и цветен празник и ще избере юбилейната 50-та Царица Роза. Популярността на празника отдавна е надхвърлила границите на България и богатата му програмата включва десетки събития, изложби и базари. Станете част от тях с участието си в „Цветен Казанлък“!
 
Изложбата-базар ще бъде открита на 24 май и ще продължи през всичките кулминационни дни на тържествата до 3 юни, включително.