Мис Стара Загора област
Мис Стара Загора област / Дима Миренска
Дима Миренска е новата Мис Стара Загора-област. Младата красавица изучава Начална училищна педагогика с английски език в Тракийския университет, а миналата година е завършила средното си образование в СУ „Васил Левски”.

Мис Стара Загора област
Дима Миренска

 
„Бях с много смесени чувства за участието ми в конкурса, но в крайна сметка реших да се явя, защото това беше ново и интересно предизвикателство в живота ми. Радвам се, че участвах, защото се запознах и с останалите момичета, които бяха много симпатични и мили. Благодарение на организаторите, конкурсът премина на много високо ниво, като в надпреварата за короната преминахме през три тура-спортно-елегантен, с луксозни палта и с вечерни рокли”.
 
Дима останала много изненадана от избора й за Мис и не крие, че е щастлива от това, чувства се заредена с положителни емоции. Красивата старозагорка споделя още, че има подкрепата на своето семейство и близки. Най-сериозна била подкрепата, която получила от своя по-голям брат Никола Миренски, който и за миг нямал съмнения, че Дима ще грабне короната от конкурса.

Мис Стара Загора област
Дима Миренска

 
Мис Стара Загора-област Дима Миренска ще ни представи на националния конкурс Мис България. Отивам спокойна и уверена, очаквам да се запозная с нови хора, да намеря нови приятели, споделя Дима, която очаква предложения за бъдещи изяви на модния подиум у нас и в чужбина.