Крън
Крън / община Казанлък
Крън
102289
Крън
  • Крън
Общината в Крън е одобрена за изпълнение на важен ВиК проект по ПУДООС. Проектът ще постигне подобряване на съществуващата мрежа за управление на отпадъчните води, като за целта ще бъде отпусната безвъзмездна финансова помощ за близо 2 млн лева. Вторият подетап на проекта ще засегне жителите от южната дъга на града, информира кметът Пламен Георгиев.

Въпреки извънредното положение в страната, работата на кмета, продължава. Почистени са нерегламентирани сметища, облагородяват се паркови пространства и градини, работи се по възстановяването на инфраструктурата, асфалтират се улици във връзка с Министерско постановление от миналата година.

Кметът Георгиев признава, че социалната дистанция по време на извънредното положение заради коронавируса, е основното притеснение на жителите на Крън. За никого не е лесно, но мерките трябва да се спазват, а жителите на Крън са съвестни в това отношение, категоричен е той.

„Опитвам се да насърчавам съгражданите си , че и този труден период ще отмине.  Необходимо е да се държим заедно, да бъдем силни, да имаме търпение, с повече положителни мисли“, споделя кметът Георгиев.

Какво още каза той чуйте в прикачения звуков файл.