ФК Верeя приема Добруджа в последния си домакински мач за сезона
ФК Верeя приема Добруджа в последния си домакински мач за сезона / fcvereya.bg

Днес от 18, 00 часа на клубният си стадион Трейс Арена ФК Верея приема Добруджа /Добрич/ в последното си домакинство за настоящия сезон в първенството на Б група. Главен съдия на двубоя ще бъде Георги Давидов с помощници Енчо Енчев и Велизар Генчев.

Още в предишният кръг след равенството срещу Банско старозагорският отбор на теория и практика си осигури място във втория ешалон на българския футбол и затова треньорският тандем Живко Желев - Владислав Януш ще направи няколко промени в титулярния състав и ще дадат възможност за изява на футболисти с по-малко игрови минути.

Вратарят Ясин Ел Каруби, който се представи на ниво през пролетния полусезон няма да започне мача и вместо него на вратата ще застане Емил Данчев. Ще бъдат направени промени и в защитата на ФК Верея след като играещият треньор Живко Желев също ще остане на пейката.

"Ще играем срещу петия в класирането и амбициите на отбора са ни да победим Добруджа, след като не загубихме от втория, третия и четвъртия в класирането", каза Живко Желе.