еднопосочна улица
еднопосочна улица
За поредните гонки с автомобили в града, както и за рисково шофиране в района на кръговото на стадион „Берое” са сигнализирали граждани на горещия телефон на общината.

На горещия телефон: Сигнали за бездомни кучета, водачи от градския транспорт с нарушения

Съобщено е за над 20 неправилно паркирани автомобили, подадено е оплакване за струпване на множество коли и мотори на паркинга на голям търговски център в източната част на града.

На горещия телефон: Водачи на градски автобуси отново не спират на спирки

От администрацията уверяват, че въвеждат гратисен период  до 7 юли за глоби срещу водачите, които не спазват изискванията за новото еднопосочно движение на изток от „Патриарх Евтимий”. Толерансът е заради постъпило искане от старозагорци.

Отново сигнали за нерегламентирани сметища

Санкционирани са строители
на обект на ул. „Иван Мирчев” заради унищожени дървета с бетоновоз и счупени тротоарни плочки. По сигнали на граждани са санкционирани и нарушители на забраната за  бране/метене/събиране на липов цвят в Стара Загора.

Увеличават се значително оплакванията от шумни  компании на беседки и в жилища, както и от музика от заведения. На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800/ 157 37, от 24 до 27 юни, са отчетени над 300 сигнала.