/ ThinkStock/Getty Images
Близо 50 сигнала са постъпили само за три дни на горещия телефон на общината, като десет от тя са били за неправилно паркирани превозни средства.
 
Сигнал е подаден за паднало куче в шахта на изоставена сграда. Животното е спасено от Общинския приют за безстопанствени животни.Граждани са информирали за агресивно куче в центъра на курортното селище Старозагорски  минерални бани, както и за бездомни кучета в Стара Загора.
 
Над 130 сигнала подали старозагорци на горещия телефон

По пътя за „Дъбрава“, над тенис кортовете, екип на 2-ро Районно управление е установил незаконна сеч на дървета. Екип на „Контрол, екология и чистота“ на Община Стара Загора е съставил Акт за установяване на административно нарушение.
 
През почивните дни, граждани са информирали за липса на електрозахранване в част от селата Маджерито, Богомилово и Плоска могила.
 
Обезопасен е уличен стълб, който е бил повреден след пътно произшествие, в района на кв. „Железник“. На сигнала са реагирали съвместно служители на общината, полицията, пожарната и електроразпределителното дружество. След подаден сигнал е съставен предупредителен протокол на гражданин, който е имал незакрепени ламарини на терасата на апартамента си.