Берое в райе през пролетта, руснакът и сърбинът пристигат
Берое в райе през пролетта, руснакът и сърбинът пристигат / netinfo
Отборът на Берое ще играе със нов екип през новия пролетен полусезон. Играчите ще носят фланелки в зелено- бяло райе разположено вертикално,  а на мястото отредено за спонсора стои надпис  Стара Загора- това визира идеята,  че отборът е кауза на целия град.

От щаба на Берое разкриха, че образецът е взет от екипа на турския гранд Фенербахче, като разликата е в цветовете.

Фирмата, която облича Берое е българска и се казва SB. За всички  футболисти са осигурени анцузи и тренировъчно облекло. Историята на Берое показва, че това е не е първият  път,  когато тима  играе в зелено-бяло райе.

Междувременно към заниманията на Берое се присъедини бившият играч на зелените Марсел Еламе- камерунецът бе в Стара Загора до преди три сезона, но напусна. Все още не се знае дали 31 годишния краен защитник ще остане в отбора.

Заради проблемите в отбрана, които има наставникът Илиан Илиев се очаква халфът  Милчо Танев да играе като защитник в първия домакинския мач на Берое срещу Славия тази събота на стадиона под Аязмото.

Към днешната тренировка на старозагорци трябва да се присъединят сръбският бранител Владан Милославлевич и нападателят от Русия Александър Буклеев -те, обаче няма,  да бъдат включени в групата за мача със Славия.