Апели срещу хомосексуалната мафия в политиката разлепиха в Казанлък
Апели срещу хомосексуалната мафия в политиката разлепиха в Казанлък / Д.Бобева

 

Неподписани и анонимни огромни позиви- плакати са  разлепени из Казанлък. Новите плакати, формат А3 са налепени на места, където  преди това са поставени плакати с образа на лидера на партия „Ред, законност, справедливост" Яне Янев, които уведомяват казанлъшкото гражданство за предстояща среща в понеделник-8-ми февруари с Янев. 

Анонимките  призоват гражданите на Казанлък да „се опълчат срещу опитите на хомосексуалната мафия да превземе политиката."

В призива се казва също, че „меката китка Яне Янев влезе в парламента с парите и протекцията на гей- мафията у нас, с подкрепата на хомосекусалиста Станишев, мутрата Алексей Петров и парите от рекет". Според неизвестните засега автори на „плаката" „ те държат досието на Яне и го командват от разстояние". Крайната цел на това била „нестабилност и България да отпадне от Европейския съюз", да се върнат времената на мутрите и престрелките по улиците. Да се върнат Догат и крадците от БСП". 

Авторите на анономния призив настояват казанлъчани да не позволят на "кукли на конци като Яне Янев да търсят път към властта чрез гласовете им".

 С призива  „ Не на меките китки, да на твърдата политика", завършва анонимния апел, шедро облепил плакатите на Янев с тиксо.

Въпреки снежния ден в Казанлък предизвикателното четиво, разлепено масово в централната част на града  и по автобусните спирки се радваше на значима читателска аудитория. Гражданите,  отделили внимание на апела имаха различни версии и предположения за неговите автори.

Срещата на лидера на „Ред, законност, справеливост" с казанлъчани е от 18 часа в понеделник.