протест
протест / DarikNews.bg
 Антиправителственият протест тази вечер в Стара Загора прерасна в шествие, което премина по централни булеварди.

протест
DarikNews.bg

С призиви „оставка“, „мафията вън“ и „всеки ден ще е така до оставката“, „оставка, затвор, Борисов е позор“ хиляди старозагорци настояха за промяна, достойно бъдеще, оставка на правителството и главния прокурор, предсрочни избори.

протест
DarikNews.bg

Тук съм, защото искам свобода на словото, справедливост. Искам да ми се даде шанс да успея заради това, което съм. Търся промяната и вярвам, че тя ще дойде от нас, младите хора. Очаквам успех и се надявам на успех, защото в нашите ръце е бъдещето, заявиха част от младите, непартийно ангажирани протестиращи.

протест
DarikNews.bg

Искам да спра да изпращам приятели в чужбина, търся бъдеще за децата си тук. Когато еволюцията не става сама по себе си, идва революцията, коментира Анелия Димова.

протест
DarikNews.bg

Необходима е промяна, но народът трябва да бъде коректив, трябва да следим всяко едно решение.  С пускането на бюлетината нашият дълг не свършва, а тогава започва, категорична е Любомира Райкова.

протест
DarikNews.bg

Според нея протестите са единственият начин народът да покаже, че не е доволен. Трябва да има оставки, да има предсрочни избори, но след това да има будно гражданско общество и новоизбраните да знаят, че ние отново можем да извикаме „оставка“.

протест
DarikNews.bg

Недоволните от управлението на страната старозагорци се отправиха по централната пешеходна улица, преминаха по бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „Руски“.

протест
DarikNews.bg

За поредна вечер те отново скандираха познатите лозунги за оставки пред сградата на Районната прокуратура.

протест
DarikNews.bg

Протестът приключи там, където започна-сградата на областна администрация.

протест
DarikNews.bg