„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ на 19 август. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. „Дамян Груев“ и ул. „Ивайло“ в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 00.00 часа до 02.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дамян Груев“, ул. „Ивайло“, ул. „Добруджански край“, ул. „Йоаким Кърчовски“, бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“, бул. „Македония“ и бул. „Христо Ботев“. Медицински институт МВР, захранване от ул. „Владайска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ на кръстовището с и бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.