/ iStock
Столичната община ще направи временна организация на движението по повод тържественото честване на Националния празник на Република България - 3-ти март, съобщиха от Общината.

От там информират, че се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите, осигуряващи мероприятията, от 14:00 до 22:00 часа на 27 февруари и от 08:00 до 22:00 часа на 28 февруари на източната половина на паркинга на пл. „Кн. Александър І”, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент“. 

Престоят и паркирането ще бъдат забранени и на ул. „Аксаков” между ул. Г. Бенковски” и ул. „Дякон Игнатий”, от 14:00 часа до приключване на мероприятието на 28 февруари.

Забранени ще са престоят и паркирането на пл. „Николай Гяуров” от 03:00 часа до 12:30 часа на 3 март, а до приключване на мероприятията ще бъде забранено - на паркингите на пл. „Народно събрание”, пл. „Св. Александър Невски”, ул. „Оборище” между пл. „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски", ул. „Аксаков” между бул. „Васил Левски” и ул. „Цар Шишман”.


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня