/ iStock/Getty Images
На 17 юли 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Големи дол“ вилна зона „Калфин дол“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-вилна зона „Бункера“, вилна зона „Калфин дол“, вилна зона „Шумака“, жк. „Терасите“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистришко шосе“ ъгъла с ул. „Самодивски езера“.

На 17 юли 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Любен Каравелов“, ул. Мито Войнишки“, ул. „Никола Петков“, ул. „Цар Борис III“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любен Каравелов“ ъгъла с ул. „Витоша“.                                                                       

На 17 юли 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Eделвайс“ с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Чавдар войвода“, ул. „Парашутист“, ул. „Канала“, ул. „Еделвайс“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар войвода“ ъгъла с ул. „Спортист“.                                                                        

На 17 юли 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба Тонка“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Баба Тонка“ от ул. „Велбъжд“ до ул.“Летоструй“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Тонка“№58.
На 17 юли 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хмел“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Хмел“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Зограф“ ъгъла с ул. „Хмел“.

На 17 юли 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Доброславско шосе“ с. Доброславци , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Липа“ –бивш стопански двор
-ул. „Градина“ от ул. „Бунтовник“ до ул. „Житенски път“
-ул. „Царско село“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Липа“ пред бивш стопански двор.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.