/ Деян Герговски
Движението в София ще бъде затруднено и заради предстоящата среща на върха ЕС - Западни Балкани
Заради срещите на върха на ЕС и мача Левски-ЦСКА ще има затворени улици в София от днес до четвъртък, информира МВР.

С какво ще гощават евролидерите в София? (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Заради мача между "Левски" и ЦСКА ще има затруднение на придвижването. Предприети са мерки и няма да бъдат допуснати нерегламентирани шествия в района на столицата. Там, където се формират такива и не се изпълняват полицейските разпореждания, ще бъдат прилагани всички възможни полицейски правомощия.

А заради срещата на върха на ЕС от днес промени в движението ще има по бул. "Джеймс Баучер" между бул. "Черни връх" и ул. "Червена стена", ул. "Червена стена" между бул. "Джеймс Баучер" и ул. "Петър Станчев, ул. "Петър Станчев" между бул. "Джеймс Баучер" и ул. "Червената стена".

Третият лъч на метрото затваря столичния булевард „Владимир Вазов“
 
Утре сутринта ограниченията вече ще важат и за "Аксаков" - паркинга на пл."Народно събрание", спират движението по ул. "Ген. Й. Гурко" между ул. "Дякон Игнатий" и ул. "Кн. Александър Първи".
 
Няма да се спира на паркинга пред хотел "Балкан", пред хотел "Хилтън", - по ул. "Астана" между бул. "България" и Национален музей "Земята и хората". В сряда ще са забранени за престой и паркиране и пл. "Гина Кунчева", ул. "Московска", районът около катедралата "Св. Ал. Невски".
 
Ограничения ще има около резиденция "Бояна", в близост до бариерата на Британското посолство около Докторската градинка, в района Техпарк-а, около "Позитано".
БТА