„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Самоковско шосе“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: до ул. „Самоковско шосе“ № 115 и бул. „Цариградско шосе“ № 357 - хотел „Монтесито“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „5-ти ноември“ на кръстовището в ул. „3-ти май“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Оборище“ от ул. „Кракра“ до бул. „Васил Левски“ ул. „Кракра“ от бул. „Янко Сакъзов“ до ул. „Оборище“ бул. „Васил Левски“ от ул. „Шипка“ до ул. „Оборище“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оборище“ на кръстовището в ул. „Кракра“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Самоковски път“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Св. Св. Кирил и Методий", ул. „Кайгана“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Люляк" и ул. „Черковна“ ул. „Искра“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Янко Панайотов" и ул. „Шишивар“ от ул. „Св .Св. Кирил и Методий“ до ул. „Ралица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Простор“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Ралевица“, кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Българска легия“, ул. „Бяло поле“, ул. „Мастор Миленко Радомирец“ и ул. „Ралевица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралевица“ на кръстовището с ул. „Българска легия“.

емонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.