„Горубляне временно без вода
„Горубляне временно без вода / netinfo

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода" се налага временно да бъде прекъснато водоподаването в кв. „Горубляне".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на 17 март 2010 г. от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в района на ул. „Цветна градина", ул. „Искър", ул. „Петър Дипларов", ул. „Лазар Плачков" и ул. „Хан Аспарух".

Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Петър Дипларов" и ул. „Деян Попов".

"Софийска вода" се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 1 21 21.

Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.